. Football quiz - General knowledge

Sunday, July 22, 2018

Football quiz

1. What does Fifa stands For ?

Ans. Federation internationale de Football association , in French and in English, international Federation of Association Football .


2.  first world cup held in which year ?

Ans. Uruguay , 1930


3. Where is The Headquarters Of Fifa ?

Ans. Switzerland


4. most football world cup winner is ?

Ans. Brazil


5. How Many times Brazil Won FIFA world cup ?

Ans. 5 times


6. How many teams participated in the first FIFA world cup ?

Ans. 13 Teams


7. Which country will host the 2022 world cup ?

Ans. Qatar


8.  FIFA world cup 2018 winner is ?

Ans. France


9.  Runners up of FIFA world cup 2018 is ?

Ans. Croatia


10. How many teams Are in the Fifa world cup 2018 ?

Ans. 32


11. Host Country Of Fifa World Cup 2018 ?

Ans. Russia


12. Pele played for which country ?

Ans. Brazil


13. What Is The Real Name Of Pele ?

Ans. Edson Arantes do Nascimento


14. Lionel messi born in which country ?

Ans. Rosario , Argentina


15. Which Country Hosted The Fifa World Cup 2014 ?

Ans. Brazil


16. Which Country Won 2014 World Cup ?

Ans. Brazil


17.  Fifa world Cup Held in every ?

Ans. 4 years


18. How many Times Argentina Won The Fifa world cup ?

Ans. 2 times


19. How many Times France Won The Fifa World Cup ?

Ans. 2 times


20. Which Country Won 2010 Fifa world cup ?

Ans. Spain


21. How many teams play Fifa world Cup 2018 ?

Ans. 32 teams


22. Current Captain Of Real Madrid ?

Ans. Sergio Ramos


23. Italy Won The World Cup how many times ?

Ans. 4 times


24. Most Goal Scorer In Fifa World Cup ?

Ans. Miroslav Klose


25. Who Is Highest Goal scorer In The Fifa World Cup 2018 ?

Ans. Harry Kane






No comments:

Post a Comment

About