Thursday, July 26, 2018

phobias list

1. Phasmophobia

Ans. Fear Of Ghosts


2. Phobophobia

Ans. Fear Of Fear Itself


3. Photophobia

Ans. Fear of Light or pain in the eye


4. Poinephobia

Ans. Fear Of Punishment


5. Polyphobia

Ans. Fear of many things


6. Potamophobia

Ans. Fear of River


7. Potophobia

Ans. Fear of alcohol or drink


8. Tachophobia

Ans. Fear of speed


9. Taurophobia

Ans. Fear Of animal like , cow , bull etc .


10. Theophobia

Ans. Fear Of God


11. Tocophobia

Ans. Fear of childbirth


12. Tomophobia

Ans. Fear Of  Surgery 


13. Urophobia

Ans. Fear of urine


14. Venustraphobia

Ans. Fear Of Beautiful Women


15. Zelophobia

Ans. Fear Of jealousy


16. Verminophobia

Ans. Fear Of Germs


17. Trichophobia

Ans. Fear Of hair or hair loss


18. Thixophobia

Ans. Fear Of  touch


19. Vermiphobia

Ans. Fear Of Worms


20. Zoophobia

Ans. Fear Of Animals
















No comments:

Post a Comment