Tuesday, July 17, 2018

phobia quiz

1. Acrophobia

Ans. Fear of Heights


2. Aerophobia

Ans. Fear of Aircraft


3. Agyrophobia

Ans. Fear Of Crossing streets


4. Anthophobia 

Ans. Fear of Flowers


5. Antlophobia

Ans. Fear Of Floods


6. Astraphobia

Ans. Fear Of Lightning


7. Atelophobia

Ans. Fear of Imperfection


8. Atephobia

Ans. Fear Of Ruin


9. Bacillophobia

Ans. Fear Of Missiles


10. Barophobia

Ans. Fear Of Gravity


11. Bibliophobia

Ans. Dislike For books


12. Catoptrophobia

Ans. Fear Of Mirrors


13. Cenophobia

Ans. Fear of crowds


14. Chaetophobia

Ans. Fear Of Hair


15. Chromophobia

Ans. Fear of Colors


16. Clinophobia

Ans. Fear Or dislikes of going to bed


17. Cryophobia

Ans. Fear Of Ice or frost


18. Demophobia

Ans. Fear Of Crowds Or dislike Of Crowds


19. Dermatophobia

Ans.  Fear Of Skin Disease


20. Emetophobia

Ans. Fear Of Vomiting


21. Fevriphobia

Ans.  Fear Of Fever


22. Gerascophobia

Ans. Fear Of Growing Old


23. Graphophobia

Ans. Fear Of Writing


24. Gymnophobia

Ans. Fear Of nudity


25. Harpaxophobia

Ans. Fear Of Robbers


26. Hodophobia

Ans. Fear Or Dislike Of Travel


27. Hydrophobia

Ans. Fear Of Water


28.  Latrophobia


Ans. Fear Of Going To The Doctor

29. Laliophobia

Ans. Fear Of Talking


30. Ligyrophobia

Ans. Fear Of Loud Noises


No comments:

Post a Comment