Thursday, July 19, 2018

USA quiz questions and answers

USA General Knowledge - Test your Knowledge About The United States Of America :


1. Where's The White House Located ?

Ans. Washington , D.C.


2. How many stars are In The Flag Of USA ?

Ans. 50


3. What Is The Currency Of America ?

And. Dollar


4. Where Does The US President Lives ?

Ans. White House


5. What Is The Longest River In The United States ?

Ans. Missouri River


6. What Is The Second Longest River In The united States ?

Ans. Mississippi River


7. How Many States In United States America ?

Ans. 50 


8. Which City Has Largest Population Of United states ?

Ans. New York


9. Who is the vice president of united states right now ?

Ans. Michael R. Pence


10. Where Is The Golden Gate Bridge situated ?

Ans . Sen Francisco , Marin county , California


11. What is national flower of united states ?

Ans. Rose


12. What is The National Animal Of United states ?

Ans. Bald Eagle


13. Where Is The Headquarters Of UNICEF  Located ?

Ans. New York


14. What Is The Full Form Of UNICEF ?

Ans. United Nations International Children's Emergency Fund


15. What Is The Capital Of Alaska ?

Ans. Juneau


16. What Is The Capital Of Georgia state ?

Ans. Atlanta


17. What Is The Capital Of Florida state ?

Ans. Tallahassee


18. What Is The Capital Of Texas state ?

Ans. Austin


19. What Is The Capital Of New Jersey ?

Ans. Trenton


20.  What Is The Capital Of Arizona state ?

Ans. Phoenix


21. What Is The Capital Of Hawaii state ?

Ans. Honolulu


22. Grammy Award Is Given In The Field Of ?

Ans. Music 


23. Who Is The Winner Of Miss USA 2018 ?

Ans. Sarah Rose Summers


24. What Does FBI Stands For ?

Ans. Federal bureau Of Investigation


25. Who Is The president Of United States of America ?

Ans. Donald john Trump


26. Who Was The First man To Walk To the Moon ?

Ans. Neil Armstrong


27. What Is The Capital Of Colorado state ?

Ans. Denver




No comments:

Post a Comment