Wednesday, July 4, 2018

World general knowledge quiz

1. Where Is Taj Mahal Is located -
Ans. India

2. Animal sleeps with one eye open - 
Ans. Dolphin

3. The National sports of America -
Ans. Baseball

4. The National sports of China -
Ans . Table Tennis

5. The National sports Of  Israel -
Ans. Football

6. The National sports Of Italy -
Ans. Football

7. Where Is The World Bank Located 
Ans. Washington DC ( United states of America )

8 The National game Of England -
Ans. Cricket

9.  Where Is Eiffel Tower Located -
Ans. Paris ( France)

10. Where Is Burj Khalifa Located -
Ans. Dubai

11. Who Is The Father of Geometry -
Ans. Euclid

12. Where Is The Headquarters Of Google -
Ans. California , united states



No comments:

Post a Comment