Australia quiz

1. What is the capital of Australia ?

A. Sydney
B. Canberra
C. Perth
D. None of these

Answer : B

2. Who is the current pm of Australia ?

A. John Howard
B. Kevin Rudd
C. Scott Morrison
D. None of these

Answer : C

3. What is the national animal of Australia ?

A. Tiger
B. Red kangaroo
C. Eagle
D. None of these

Answer : B

4. What is the currency of Australia ?

A. Rupees
B. dollar
C. Pond
D. None of these

Answer : B

5. Who is Shane warne ?

A. Cricketer
B. Scientist
C. Musician
D. None of these

Answer : A

6. How many States does Australia have in 2018 ?

A. Four
B. Five
C. Six
D. Seven

Answer : C

7. What is the capital of Tasmania ?

A. Hobart
B. Perth
C. Sydney
D. None of these

Answer : A

8. What is the capital of Queensland ?

A. Brisbane
B. Victoria
C. Sydney
D. None of these

Answer : A

9. Which one is highest mountain in Australia ?

A. Mount ossa
B. Mount zeil
C. Mount Kosciuszko
D. None of these

Answer : C

10. Mount Kosciuszko is located in ?

A. New south Wales
B. Queensland
C. Tasmania
D. None of these

Answer : A


0 Comments:

Post a Comment