Tuesday, October 23, 2018

Baseball quiz

1. How many players in baseball team ?

A. 7
B. 8
C. 9

Answer :  C ,  9 players in each team

2. Baseball is a national game of which country ?

A. India
B. United States
C. Pakistan

Answer : B

3. MLB stands for ?

A. Major league baseball
B. Major life baseball
C. None of these

Answer : A

4. What is OPS in baseball ?

A. On base plus slugging
B. Off base plus slugging
C. None of these

Answer : A

5. How many teams are in the MLB ?

A. 28
B. 29
C. 30

Answer : C

6. How many MLB teams does California have ?

A. 5
B. 3
C. 2

Answer : A

7. Which baseball team has the most fans ?

A. New York Yankees
B. Boston red Sox
C. Chicago cubs

Answer : A

8. Who has won the world series the most times ?

A. Boston red Sox
B. Chicago cubs
C. New York Yankees

Answer : C

9. How many times new York Yankees won world series ?

A. 20
B. 27
C. 30

Answer : B

10. Babe Ruth played for ?

A. Two teams
B. Four teams
C. Three teams

Answer : C






No comments:

Post a Comment