Thursday, October 25, 2018

Bollywood quiz

1. Where is the Bollywood industry is located in India ?

A. New Delhi
B. Mumbai
C. Kolkata

Answer : B

2. Which is the first Indian movie ?

A. Taj mahal
B. Mother India
C. Raja harishchandra

Answer : C

3. Which is the first sound movie in India ?

A. Gandhi
B. Alam Ara
C. Zanjeer

Answer : B

4. When was movie Alam Ara released ?

A. 1930
B. 1932
C. 1931

Answer : C

5. Ranbir kapoor son of ?

A. Rishi kapoor
B. Raj kapoor
C. None of these

Answer : A

6. What was salman khan first movie ?

A. Andaz apna apna
B. Biwi ho toh aisi
C. Tere naam

Answer : B

7. What was sunny deol first movie ?

A. Damini
B. Gadar
C. Betaab

Answer : C

8. Which actor is also know as MR. Perfectionist ?

A. Salman khan
B. Aamir khan
C. Bobby deol

Answer : B

9. Amitabh bachchan first movie ?

A. Deewar
B. Yarana
C. Saat Hindustani

Answer : C

10. Which film won the first national award ?

A. Gandhi
B. Shyamchi Aai
C. Mother India

Answer : B



No comments:

Post a Comment