Canada quiz

1. Which is the highest mountain in Canada ?

A. Mount Robson
B. Mount Joffre
C. Mount Logan

Answer : C

2. current prime minister of Canada ?

A. Paul martin
B. Stephen Harper
C. Justin Trudeau

Answer : C

3. What is the currency of Canada ?

A. Dollar
B. Rupees
C. Pond

Answer : A

4. What is the capital of Ontario ?

A. Ottawa
B. Toronto
C. Montreal

Answer : B

5. What is the capital of Canada ?

A. Vancouver
B.Calgary
C. Ottawa

Answer : C

6.  How many cities in Ontario ?

A. 49
B. 51
C. 53

Answer : B

7. What is the national summer sport of Canada ?

A. Lacrosse
B. Hockey
C. Table tennis

Answer : A

8. What is the national winter sports of Canada ?

A. Ice hockey
B. Cricket
C. Lacrosse

Answer : A

9. How many oceans border Canada ?

A. 1
B. 2
C. 3

Answer : C

10. What is the official language of Canada ?

A. French
B. English
C. Both French and English

Answer : C





0 Comments:

Post a Comment