• gk top 10 questions

    1. Who is the founder of Google ?

    A. Larry page

    B. Sergey brin
    C. Bill gates
    D. Both A & B

    Answer : D


    2. Where is the headquarters of Nokia company ?


    A. India

    B. Finland
    C. Japan
    D. None of these

    Answer : B


    3. Where is sun rise first in India ?


    A. Mumbai

    B. Delhi
    C. Arunachal Pradesh
    D. None of these

    Answer : C


    4. Which is the biggest search engine in the world ?


    A. Bing

    B. Google
    C. Baidu
    D. Yandex

    Answer : B


    5. What is the most popular browser in 2018 ?


    A. Google chrome

    B. Safari
    C. Mozilla Firefox
    D. UC browser

    Answer : A


    6. When was Facebook officially launched  ?


    A. 2001

    B. 2003
    C. 2004
    D. 2005

    Answer : C


    7. Where is taj mahal located in India ?


    A. Agra

    B. Gwalior
    C. Delhi
    D. Mumbai

    Answer : A


    8. Which country first reach to mars ?


    A. Russia

    B. United States
    C. India
    D. China

    Answer : C


    9. NASA space agency belongs to which country ?


    A. India

    B. Japan
    C. Russia
    D. United States

    Answer : D


    10. Where is the headquarters of Samsung company ?


    A. Japan

    B. South Korea
    C. India
    D. Australia

    Answer : B

    No comments