Wednesday, October 24, 2018

Global gk questions

1. Yandex search engine popular in ?

A. Russia
B. India
C. United States

Answer : A

2. Baidu search engine popular in ?

A. India
B. Pakistan
C. China

Answer : C

3. UK stands for ?

A. United kingdom
B. Ultimate knowledge
C. None of these

Answer : A

4. Which mountain tallest in Japan ?

A. Mount yari
B. Mount fuji
C. Mount kita

Answer : B

5. Vladimir Putin is the president of which country ?

A. South Korea
B. Japan
C. Russia

Answer : C

6. Who is Kim jong un ?

A. South Korea leader
B. North Korea leader
C. Chinese leader

Answer : B

7. Manila is located in which country ?

A. India
B. Philippines
C. Peru

Answer : B

8. Where is the Bollywood industry ?

A. India
B. Pakistan
C. Japan

Answer : A

9. Where is the nollywood industry ?

A. Pakistan
B. Nepal
C. Nigeria

Answer : C

10. Where is the Cn tower ?

A. Canada
B. Peru
C. India

Answer : A




No comments:

Post a Comment