Tuesday, October 30, 2018

Maths quiz

1.  2 × 3 - 4 + 0  ?

A.  1

B. 2
C. 3
D. 4

Answer : B , 2


2.  3 × 6 × 2 × 0  ?


A. 1

B. 2
C. 0
D. 5

Answer : C , 0


3.  2 + 8 + 5 + 3 + 0  ?


A.  15

B. 16
C. 17
D. 18

Answer : D , 18


4.  4 ÷ 2 + 2 + 3  ?


A. 6

B . 7
C. 8
D. 9

Answer : B , 7


5.   - 3  + 3 + 4 - 4  ?


A. 1

B. 2
C. 0
D. 4

Answer : C , 0


6.   50 × 2 + 50 × 2  ?


A. 250

B. 200
C. 300
D. 400

Answer : B , 200


7.  4 + 0 + 1 + 0 +7  ?


A. 11

B. 10
C. 12
D. 0

Answer : C , 12


8.  6 + 7 + 7 - 30  ?


A. 10

B. -10
C. 0
D. 11

Answer : B , -10


9.  3 × 4 × 5 × 0 + 1 ?


A. 1

B. 0
C. 5
D. 9

Answer : A , 1


10.  - 9 - 9 - 2 + 20  ?


A. 0

B. 1
C. 2
D. 3

Answer : A , 0






No comments:

Post a Comment