. number series question - General knowledge

Sunday, October 14, 2018

number series question

1.    5, 7 , 17 , 55 , 225 , ?

A. 971
B. 1131
C. 1253
D. 1435

Answer : B

2.    10 , 6 , 8 , 15 , 34 , ?

A. 95
B. 80
C. 90
D. 75

Answer : C

3.    3 , 6 , 9 , 12 , ?

A. 13
B. 14
C. 15
D. 16

Answer : C

4.    250 , 235 , 205 , 160 , ? , 25

A. 110
B. 150
C. 75
D. 100

Answer : D

5.     20 , ? , 29 , 40 , 68 , 85

A. 23
B. 25
C. 27
D. 31

Answer : A

6.     7 , 9 , 18 , 46 , 111 , ?

A. 245
B. 229
C. 233
D. 237

Answer : D

7.     65 , 70 , 75 , ?

A . 70
B.  75
C.  80
D. 85

Answer : c

8.    7 , 24 , 58 , 109 , ? , 262

A. 183
B. 189
C. 171
D. 177

Answer : D

9.    3 , 4 , 10 , 33 , 136 , ?

A. 822
B. 685
C. 903
D. 548

Answer : B

10.    200 , 195 , 205 , 190 , ?

A. 210
B. 240
C. 230
D. 226

Answer : A

11.    13 , 16 , 22 , 33 , 51 , ?

A. 89
B. 78
C. 103
D. 100

Answer : B

12.     21 , 1 , 23 , 2 , 25 , ?

A. 4
B. 3
C. 2
D. 0

Answer : B

13.     0 , 4 , 6 , 3 , 7 , 9 , 6 , ? , 12

A. 8
B. 10
C. 11
D. 14

Answer : B

14.    89 , 87 , 91 , ? , 99

A. 81
B. 83
C. 85
D. 93

Answer : B

15.     1 , 8 , 27 , 64 , ? , 216 , 643

A. 125
B. 145
C. 160
D. 18

Answer : A
    

No comments:

Post a Comment

About