Monday, October 29, 2018

Quiz on calling country code

1. What is the calling country code for USA ?

A. + 1
B. +9
C. +91
D. +51

Answer : A

2. What is the calling country code for Brazil ?

A. +51
B. +97
C. +55
D. +9

Answer : C

3. What is the calling country code for India ?

A. +81
B. +91
C. +97
D. +39

Answer : B

4. What is the calling country code for Russia ?

A. +3
B. +5
C. +7
D. +9

Answer : C

5. What is the calling country code for Pakistan ?

A. +93
B. + 92
C. +97
D. +20

Answer : B

6. What is the calling country code for Japan ?

A. +81
B. +83
C. +89
D. + 9

Answer : A

7. What is the calling country code for China ?

A. +90
B. +86
C. +27
D. +37

Answer : B

8. What is the calling country code for Australia ?

A. +61
B. +97
C. +45
D. +19

Answer : A


9. What is the calling country code for Nigeria ?

A. +200
B. +234
C. +239
D. +7

Answer : B

10. What is the calling country code for united kingdom ?

A. +44
B. +97
C. +49
D. +31

Answer : A



No comments:

Post a Comment