Monday, October 29, 2018

Quiz on square roots

1. What is the square root of √16 ?

A. 8

B. 4
C. 2
D. 0

Answer : B , 4


2. What is the square root of √121 ?


A. 12

B. 13
C. 11
D. 10

Answer : C , 11


3. What is the square root of √225 ?


A. 14

B. 15
C. 16
D. 17

Answer : B , 15


4. What is the square root of  √100 ?


A. 9

B. 8
C. 10
D. 7

Answer : C , 10


5. What is the square root of  √49 ?


A. 6

B. 7
C. 8
D. 9

Answer : B , 7


6. What is the square root of √1 ?


A. 0

B. 2
C. 1
D. 3

Answer : C , 1


7. What is the square root of √400 ?


A. 18

B. 20
C. 21
D. 22

Answer : B , 20


8. What is the square root of √441 ?


A. 21

B. 22
C. 23
D. 24

Answer : A , 21


9. What is the square root of √900 ?


A. 28

B. 29
C. 30
D. 31

Answer : C , 30


10. What is the square root of √289 ?


A. 16

B. 17
C. 18
D. 19

Answer : B , 17



       


No comments:

Post a Comment