Monday, October 29, 2018

Quiz questions nz

1. What is the currency of new Zealand ?

A. Dollar
B. Rupee
C. Pond
D. Euro

Answer : A

2. What is the capital of new Zealand ?

A. Waikato
B. Auckland
C. Wellington
D. None of these

Answer : C

3. What is the national sport of new Zealand ?

A. Cricket
B. Rugby
C. Badminton
D. None of these

Answer : B

4. Which is the largest city in new Zealand ?

A. Queenstown
B. Auckland
C. Rotoura
D. None of these

Answer : B

5. How many provinces in new Zealand ?

A. 4
B. 5
C. 6
D. 7

Answer : C

6. Which is the highest mountain in new Zealand ?

A. Mount Tasman
B. Aoraki / mount Cook
C. Mount sefton
D. None of these

Answer : B

7. Which continent is new Zealand in ?

A. Asia
B. Africa
C. Oceania
D. None of these

Answer : C

8. What is the national bird of new Zealand ?

A. Kiwi
B. Elephant
C. Peacock
D. None of these

Answer : A

9. Lake taupo is located in ?

A. Southland
B. Otago
C. Waikato
D. None of these

Answer : C

10. Which is the second largest city in new Zealand ?

A. Auckland
B. Wellington
C. Christchurch
D. None of these

Answer : B


No comments:

Post a Comment