Saturday, October 27, 2018

UK quiz

1. Who is the current prime minister of UK ?

A. David Cameron
B. Theresa may
C. Gordon Brown
D. None of these

Answer : B

2. What is the capital city of UK ?

A. Edinburgh
B. Cardiff
C. London
D. None of these

Answer : C

3. How many countries are there in UK ?

A. 2
B. 3
C. 7
D. 4

Answer : D

4. What is the capital of Scotland ?

A. Edinburgh
B. London
C. Dublin
D. None of these

Answer : A

5. What is the official language of UK ?

A. Irish
B. French
C. English
D. None of these

Answer : C

6. Oxford university located in ?

A. Oxford
B. Bath
C. Leeds
D. None of these

Answer : A

7. Which is the largest city in united kingdom ?

A. Liverpool
B. Leeds
C. London
D. None of these

Answer : C

8. Which is the longest river in UK ?

A. River Thames
B. River Severn
C. River trent
D. None of these

Answer : B

9. What is the capital of wales ?

A. Liverpool
B. Leeds
C. Cardiff
D. None of these

Answer : C

10. What is the currency of  UK ?

A. Dollar
B. Pound
C. Rupee
D. None of these

Answer : B


No comments:

Post a Comment