Friday, November 2, 2018

Fill in the blanks for ssc chsl

1. I would apologize if I ----------  you .

A. Am

B. Was
C. Have been
D. Were

Answer : D


2. I --------- lunch one hour ago .


A. Have had

B. Had
C. Have
D. None of these

Answer : B


3. Regular exercise is conducive ------ health


A. In

B. To
C. For
D. None of these

Answer : B


4. His profession is music but ------ is photography .


A. Vocative

B. Vocation
C. Vacation
D. Avocation

Answer : D


5. A lady ------ I know helped him .


A. Who

B. Whom
C. Which
D. That

Answer : B


6. The student was punished for his -------


A. Impudence

B. Prudence
C. Modesty
D. None of these

Answer : A


7. It is ------ university of excellence


A. An

B. A
C. The
D. None of these

Answer : B


8. Most kids remain ------ school between the ages of seven and ten .


A. In

B. Under
C. At
D. None of these

Answer : C


9. This house ------ ten rooms .


A. Consisted with

B. Consist of
C. Consists of
D. None of these

Answer : C


10. I ------- a terrible dream last night .


A. Had

B. Got
C. Saw
D. None of these

Answer : A











No comments:

Post a Comment