Saturday, November 10, 2018

ibps clerk simplification question

1.    378 + 478 ÷ 12.5  = ?
a .   508.268
b.    416.59
c.     425.28
d.  None of these
Answer : b

2.   334.41 + 47.26 + 1.25 + 5 + 0.66 = ?
a.    411.24
b.    396.15
c.     388.58
d.    None of these
Answer :  C

3.    82.79 - 25.87 = 72.79 - ?
a. 15 .17
b. 16.02
c. 15. 87
d. none of these
Answer : C

4.    70.56 ÷ 11.2 = ?
a. 70
b. 5.5
c. 69
d. 6.3
Answer : d

5.    41 + 4.11 + 0.14 + 411 + 41.11 = ?
a. 456.63
b. 497.63
C. 480.45
d. None of these
Answer : b

6.    1984 + 523 - ?  = 1899
a. 608
b. 708
c. 567
d. None of these
Answer :  a

7.    28.314 - 31.427 + 113.928 = ? + 29 . 114
a. 80.701
b. 81.701
c. 85.790
d. None of these
Answer : b

8.   3889 + 12.952  - ?  =  3854.002
a. 47. 095
b. 47.752
c. 47.932
d. 47.95
Answer :  d

























No comments:

Post a Comment