Friday, November 9, 2018

Important one word substitution

1. Omnipotent

Answer : One who is all powerful


2. Bouquet


Answer : A collection of flowers


3. Cosmopolitan


Answer : a person who regards whole world as his country


4. Autocracy


Answer : Government by one person


5. Hive


Answer : a place for bees


6. Kennel


Answer : A place for dogs


7. Mint


Answer : A place where money is made


8. Wardrobe


Answer : a place for clothes


9. Theocracy


Answer : Government by religious principles


10. Sculptor


Answer : One who cuts in stones


11. Misanthrope


Answer : A hater of mankind


12. Pensive


Answer : Deep in thought


13. Lunar


Answer : related to moon


14. Histrionic


Answer : Dramatic


15. Glutton


Answer : One who eats too much



No comments:

Post a Comment