Sunday, November 4, 2018

List of Governor of India 2018

State wise Current governor of India 2018 are listed below :

1.  Andhra Pradesh -


Ans : ESL Narasimhan


2. Arunachal Pradesh -


Ans : BD Mishra


3. Assam


Ans : Jagdish mukhi


4. Bihar -


Ans : Lal Ji Tondon


5. Chhattisgarh -


Ans : Anandiben Patel


6. Goa -


Ans : Mridula sinha


7. Gujarat -


Ans : O P Kohli


8. Haryana -


Ans : Satyadev Narayan Arya


9. Himachal Pradesh -


Ans : Acharya Devvrat


10 . Jammu And Kashmir -


Ans : Satya pal Malik


11. Jharkhand -


Ans : Draupadi Murmu


12. Karnataka -


Ans : Vajubhai Vala


13. Kerala -


Ans : P Sathasivam


14. Madhya Pradesh -


Ans : Anandiben Patel


15. Maharashtra -


Ans : C Vidyasagar rao


16. Manipur -


Ans : Najma Heptulla


17. Meghalaya -


Ans : Tathagata Roy


18. Mizoram -


Ans : Kummanam Rajasekharan


19. Nagaland -


Ans : PB Acharya


20. Odisha  -


Ans : Ganeshi lal


21. Punjab -


Ans : VP Singh Badnore


22. Rajasthan -


Ans : Kalyan singh


23. Sikkim -


Ans : Ganga prasad


24. Tamil nadu -


Ans : Banwarilal Purohit


25. Telangana -


Ans : ESL Narasimhan


26. Tripura -


Ans : Kaptan Singh Solanki


27. Uttar Pradesh -


Ans : Ram Naik


28. Uttarakhand -


Ans : Baby Rani Maurya


29. West Bengal -


Ans : Keshari nath Tripathi






No comments:

Post a Comment