Tuesday, November 6, 2018

One word substitution in English

Some one word substitution questions which are asked in previous exam .

1. Speech delivered without preparation

Answer : Extempore


2. One who will do any job for anyone for money .


Answer : Mercenary


3. A person's peculiar habit


Answer : idiosyncracy


4. Act of mercy killing


Answer : Euthanasia


5. Action that is likely to make people very angry .


Answer : inflammatory


6. One who runs away from justice or the low .


Answer : Fugitive


7. A person who deserves all praise


Answer : Laudable


8. A person who has long experience


Answer : veteran


9. Written low of a legislative body


Answer : statute


10. A place where birds are kept


Answer : aviary


No comments:

Post a Comment