Friday, November 2, 2018

Popular One word substitution

1. A Person who hate women ?

Answer : Misogynist


2. A person who hates love ?


Answer : Misanthropy


3. A person who does not believe in any religion ?


Answer : pagan or atheist


4. A short stay at a place ?


Answer : sojourn


5. A man of odd habits ?


Answer : Eccentric


6. A person who collects coin ?


Answer : numismatist


7. A song sung at a burial  ?


Answer : Dirge


8. Murder of a new born child ?


Answer : infanticide


9. A person first speech ?


Answer : Maiden


10. A new word ?


Answer : Neologism


11. A person who is very careful about details ?


Answer : Meticulous


12. A young kangaroo ?


Answer : joey


13. A young horse is called ?


Answer : Colt


14. A young bird is called ?


Answer : Hatchling


15. A young cat is called a ?


Answer : Kitten


16. The art of beautiful hand writing ?


Answer : Calligraphy


17. A person who can not pay his Debts ?


Answer : Bankrupt


18. A long narrative poem ?


Answer: Epic


19. That which never dies ?


Answer : immortal


20. A young elephant is called ?


Answer : Calf












No comments:

Post a Comment