Friday, November 2, 2018

quiz on synonyms

1. What is the synonyms of cleaver

A. Brilliant

B. Idiot
C. Dull
D. None of these

2. What is the synonyms of ambition


A. Bad

B. Goal
C. Lazy
D. None of these

3. What is the synonyms of loyal


A. True

B. Faithful
C. Devoted
D. Trusty
E. All

4. What is the synonyms of wonderful


A. Magnificent

B. Marvellous
C. Delightful
D. All

5. What is the synonyms of destroy


A. Build

B. Explode
C. Ruin
D. Both B & C

6. What is the synonyms of keen


A. Eager

B. Leave
C. Reluctant
D. None of these

7. What is the synonyms of enemy


A. Friend

B. Opponent
C. Lovely
D. None of these

8. What is the synonyms of worry


A. Agonize

B. Happy
C. Trust
D. None of these

9. What is the synonyms of rich


A. Affluent

B. Well off
C. Opulent
D. All

10. What is the synonyms of gloomy


A. Dingy

B. Joyless
C. Dismal
D. All

Answer :


1. A


2. B


3. E


4. D


5. D


6. A


7. B


8. A


9. D


10. D







No comments:

Post a Comment