Saturday, November 3, 2018

Top 10 idioms

Some common and popular idioms and their meanings are listed below -


1. Ball of fire

Answer : An energetic and ambitious person .


2. Beat the clock


Answer : to finish before the time is up .


3. Black and blue


Answer : bruised physically and emotionally .


4. Bumper to Bumper


Answer : Close together and moving slowly .


5. Chicken feed


Answer : small amount of anything usually of money .


6. Chunk of change


Answer : a lot of money .


7. Cream of the crop


Answer : The best of all .


8. Face the music


Answer : to receive punishment .


9. Fish story


Answer : A great big lie .


10. Ghost of a chance


Answer : little chance

No comments:

Post a Comment