Thursday, November 1, 2018

Vocabulary words for exam

1. Aberration
A. Rationality
B. Justification
C. Deviation
D. None of these

Answer : C

2. Abnormal
A. Unnatural
B. Informal
C. Unique
D. None of these

Answer : A

3. Tempting
A. Strike
B. Enticing
C. Confuse
D. None of these

Answer : B

4. Withstand
A. Endure
B. Submit
C. Leave
D. None of these

Answer : A

5. Tepid
A. Cold
B. Warm
C. Boiling
D. None of these

Answer : B

6. Plunder
A. Staircase
B. Rompway
C. Rob
D. None of these

Answer : C

7. Compel
A. Highway
B. Force
C. Ignore
D. None of these

Answer : B

8. Sole
A. Body
B. Only
C. Important
D. None of these

Answer : B

9. Obscene
A. Unclear
B. Indecent
C. Distance
D. None of these

Answer : B

10. Inordinate
A. Rule
B. Excessive
C. Single
D. None of these

Answer : B

11. Evince
A. Hide
B. Learn
C. Exhibit
D. None of these

Answer : C

12. Extol
A. Steal
B. Exterior
C. Praise
D. None of these

Answer : C

13. Impetus
A. Courage
B. Arrogance
C. Stop
D. None of these

Answer : A

14. Indigenous
A. Native
B. Foreign
C. Angry
D. None of these

Answer : A

15. Diffident
A. Improper
B. Hesitant
C. Bold
D. None of these

Answer : B

16. Appraisal
A. Estimation
B. Application
C. Place
D. None of these

Answer : A

17. Diligent
A. Eminent
B. Hardworking
C. Last
D. None of these

Answer : B

18. Spurious
A. True
B. Fake
C. Honest
D. None of these

Answer : B






No comments:

Post a Comment